info@besplatnaskolafudbala.rs Панте Срећковића 29, ФК Млади Мабат, Звездара, Београд
Бесплатни
тренинзи
Бесплатна
чланарина
Вратимо
игру
Учланите се

Шири се акција подршке бесплатној школи фудбала – Новости

Пројекат бесплатне школе фудбала, који је прва подржала компанија Моззарт, препознала је и општина Звездара. Наиме, талентована деца узраста од 7-10 година имају прилику да, потпуно бесплатно, тресу мреже, дриблају и уче фудбалске трикове у школи „Тренинг Плус“ захваљујући сјајној идеји дипломираног фудбалског тренера Милорада Бајића, а после ове компаније помоћ им је стигла и од локалне самоуправе у виду обезбеђивања сале за рад у зимском периоду.

„Препознали смо ову дивну акцију да фудбал постане доступан свој деци, јер је за многе то финансијск недоступно. Увек смо ту да помогнемо, посебно оне наше суграђане, родитеље који нису толико платежно способни. Знамо колико је важно да малишани имају и простор за тренинге зими, па ћемо им у наредном периоду обезбедити салу за те потребе“, истакао је председник Општине Звездара Владан Јеремић.

За упис у ову школу подно Звездарске шуме није потребан никакав новац, само љубав према лопти и један клик! Пријава је преко сајта www.besplatnaskolafudbala.rs

„Желимо да вратимо фудбалу старе вредности, а хвала Моззарту што је то препознао и одмах нам помогао, буквално да опстанемо. У моје време се није плаћало за спорт, било је довољно да будеш талентован и да те неки локални клуб спази. Фудбал је постао скуп спорт, јер родитељи морају да издвоје доста новца на месечном нивоу да би дете могло да тренира. Наша идеја је да фудбал постане доступан свима, зато у школи нема чланарине“, нагласио је оснивач и тренер Милорад Бајић.

Многи клинци су заволели лопту чим су проходали, али су прве фудбалске кораке направили тек са седам година у овој школици, јер родитељи до тада нису били у финансијској могућности да упишу децу на фудбал. Ово је једина потпуно бесплатна школа фудбала у Београду, а обучава не само дечаке, него и девојчице. „Тренинг Плус“ је препознатљив по стручном и квалитетном раду, јер децу тренирају професори спорта и виши фудбалски тренери Факултета за спорт и физичко васпитање.

Новости

About the author