info@besplatnaskolafudbala.rs Панте Срећковића 29, ФК Млади Мабат, Звездара, Београд
Бесплатни
тренинзи
Бесплатна
чланарина
Вратимо
игру
Учланите се

Циљеви

Бесплатни тренинзи
 Основни циљ је да обезбедимо квалитетне услове за рад за што већи број талентоване деце. 

Када се сви трошкови саберу: чланарина, опрема, припрема, турнири и тзв. пратећи трошкови – родитељи на месечном нивоу морају да издвоје између 8000 и 15000 динара.

Желимо да вратимо фудбалу старе вредности игре и развоја вештине. Талента сигурно не мањка.

Додатна селекција дечака и девојчица

За претходних дванаест месеци, у пројекат смо уложили знање, време и љубав, а деца су нам узвратила вишеструко – својом радошћу због пружене прилике да се баве фудбалом.

Бесплатну школу фудбала до сада је похађало 30-ак малишана, а циљ нам је да тај број вишеструко увећамо.

Верујемо да ћемо уз подршку других чинилаца друштва (привреда, општина, град) обезбедити средства за наставак рада у још већем обиму.

Квалитетан тренажни процес

Фудбалска школа “Тренинг плус”, поред бесплатних тренинга, препознатљива је и по стручном раду – деци обезбеђујемо квалитетан тренажни процес.

У нашој школи фудбала са децом раде професори спорта и виши фудбалски тренери Факултета за спорт и физичко васпитање, Универзитета у Београду.

Основни циљ нашег тренажног процеса није победити противника – већ развити моторичке способности деце, и обучити их тако да науче и развију технику фудбалске игре.

Деци треба да буде забавно на тренингу, треба им држати пажњу, дозволити им да греше и тражити од њих да стално покушавају, без обзира на исход.

Вратимо игру

Деца у фудбалу данас, већ од седме године имају такмичења, у којима је резултат главни циљ.

По мишљењу развојних психолога, када деца учествују у такмичењима која нису усклађена са њиховим развојним могућностима, може доћи до негативних, психолошких последица по њихов лични и социјални развој.

Наш циљ је да децу ослободимо притиска, који намеће резултат у процесу развоја фудбалске вештине.

Деца су све мање на игралиштима, отуђени су од природе и једни од других. Игра је замењена видео играма.

Шта нам у овом узрасту значе медаље и пехари, ако су нам деца необучена, несигурна и под сталним притиском, због бојазни од “неуспеха”?